Élet-Stílus

Állítja a modell, azért tiltotta le a Twitter, mert túl szexi

Az emberek meg irigyek.

Donald Trump után még egy ember előkerült, aki igazságtalannak tartja, hogy letiltotta a Twitter, igaz, teljesen más miatt tettek, pontosabban, tehettek így vele.

Whitney Paige Venable nyolc éve volt már a közösségi oldal regisztrált tagja, mikor letiltották a fiókját. A floridai, 26 éves modell, akinek szerencsére az Instagramon is van 1,6 millió követője, azt mondja, hogy ledöbbentette az eset, és hogy

őt diszkrimálták, csak azért mert szép.

A Jam Pressnek nyilatkozta, hogy nem használta másra a Twittert, mint hogy tévéműsorokat kommentált ott és képeket osztott meg az Instagramjáról.

Egy nap lecseréltem a profilképemet egy ártatlan fotóra, amin megmutatom az alakomat, de fehérneműt viseltem rajta.

Aztán letiltották.

https://mobile.twitter.com/Whitneypaigetv/status/1400480303102181379

Úgy érzi ez diszkrimináció, mert ez „messze nem a legrosszabb kép” az oldalon, vannak, akik pornót osztanak meg rajta.

Biztos vagyok benne, ha nem néznék ki olyan jól, fent maradhattam volna. Teljes mértékben hiszek abban, hogy azért törölték a Twitteremet, mert túl dögös vagyok, és irigy emberek, akik nem annyira vonzóak, panaszkodtak, és azt állították, hogy szexuális tevékenységet hirdetek rajta. Ez nem fair.

Megpróbálta utolérni a Twittert, miért tiltották le, de válaszra sem méltatták, illetve azt is, hogy új fiókot indít, de az IP-címét blokkolták – állítja Venable, aki 100 ezer követőjét veszítette el. Valahogy aztán a kötzelmúltban cask újra tudott regisztrálni.

Nem az én problémám, hogy vannak, akik nem néznek ki olyan jól, mint én

– tette még hozzá. A Mirror megkereste a közösségi oldalt az üggyel kapcsolatosan, de egyelőre nem kaptak választ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik