Élet-Stílus

Levágta főnöke péniszét egy bárpultos, amikor az megpróbálta megerőszakolni

Photo by Rafa Elias / Gettyimages - Illusztráció
Photo by Rafa Elias / Gettyimages - Illusztráció
A Spanyolországban dolgozó bangladesi nő ezután felhívta a rendőrséget, hogy jelentse az esetet.

Őrizetbe vettek Spanyolországban egy harmincas éveiben járó bangladesi nőt, aki levágta főnöke péniszét, állítása szerint akkor, amikor a férfi megpróbálta őt megerőszakolni – írta a Daily Mail. A brit bulvárlap információi szerint a nő a Barcelona közelében található Sant Andreu de la Barca egyik bárjában dolgozik, és az eset is ott történt.

A Mail információi szerint a nő volt az, aki értesítette a rendőrséget, és elmagyarázta, hogy mi történt. A férfit kórházba szállították, hogy megpróbálják visszavarrni a levágott testrészt. Az nem lehet tudni, hogy a műtét sikeres volt-e, és a férfi állapotáról nem közöltek információkat.

A nő a nyomozóknak elmondta, hogy főnöke már hónapok óta zaklatta, és már több alkalommal is szexre kényszerítette – írta a Mail egy, az eset jól ismerő forrásra hivatkozva.

A nőt a nyomozás idejére őrizetbe vették, és vizsgálják, hogy valóban önvédelemből támad-e rá főnökére. A helyi rendőrség nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a bártulajt letartóztatják, amit elég jól lesz ahhoz, hogy ki tudják hallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik