Élet-Stílus

Elállt az anya szava, ahogy kétéves kislánya vázolta a helyzetet, mikor egy kecske kóborolt a kertjükbe

Ellentmondást nem tűrő hangon írta le a helyzetet a kislány.

Sophie Smith nem akart hinni a szemének, mikor egy kecske legelte le a növényeket a házuknál az új-zélandi Christchurch elővárosában. „Egy kibaszott kecske”, mondta, majd megkereste a telefonját, hogy levideózza a nem várt vendéget.

Mikor éppen ezt tette, a kétéves lánya, Ivy, aki a játék sütőjén állva ablakon át leste az állatot, megszólalt:

Az egy kibaszott kecske ott kint.

„Csak egy kecske”, próbálta az anyja kitörölni gyereke fejéből, amit előtte tőle hallott, de nyilván nem járt sikerrel, a kislány ugyanis megismételte:

Nem, az egy kibaszott kecske.

@ivyandsophiesmith

There's a fucking goat outside #viral #goat #kidsswearing #2yearold #funny

♬ original sound - ivyandsophiesmith

A videót az anya előbb a barátainak és egy helyi Facebook-csoportba küldte el, hátha valaki tudja, ki az állat gazdája, de a gyerek kijelentése miatt egyre többen fordultak hozzá, tegye nyilvánossá a videót. Amit Smith meg is tett, és azóta fel is kapták természetesen az internetezők.

A kétgyerekes anya a Stuffnak számolt be arról, hogy nagyon sok pozitív kommentet kap a videóra, de persze negatívakat is. Azt is megjegyezte, hogy Ivynak fogalma sincs, mit is jelent, amit mondott, nem szokott semelyikőjük csúnyán beszélni, neki is csak kicsúszott a száján, mert hét éve, mióta ott élnek, még nem láttak kecskét a környéken.

Később megtudta azt is, hogy a kecske biztonságban visszakerült a gazdájához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik