Élet-Stílus koronavírus

Autóval hajtott át egy oltóponton egy oltásellenes nő Tennesseeben

Blount County Sheriff's Office
Blount County Sheriff's Office
Letartóztattak egy 36 éves nőt a Tennessee államban fekvő Maryville-ben, miután az autójával áthajtott egy oltóponton felállított sátoron miközben az üvöltözte, hogy „le a vakcinával!”

Hétrendbeli gondatlan veszélyeztetéssel vádolták meg a 36 éves Virginia Christine Lewis Brownt Tennesseeben, miután az autójával áthajtott egy oltóponton felállított sátron, melyben egészségügyi dolgozók és a Nemzeti Gárda tagjai tartózkodtak – írja az abc News.

Brown május 24-én, hétfőn reggel jelent meg kék Chrysler SUV-jával egy bevásárlóközpont előtt felállított oltóponton. A nő gyorsítani kezdett és áthajtott először a felállított terelőbójákon, majd azon a sátron, melyben a koronavírus elleni vakcinát adták be. A sátorban hét ember tartózkodott: egészségügyi dolgozók és a Nemzeti Gárda tagjai. Alig tudtak félreugrani Brown autója elől, többen csak centikkel kerülték el, hogy a nő elgázolja őket.

A helyszínen voltak a megyei sheriff hivatalának emberi is, így a nőt hamar megállásra kényszerítették és letartóztatták. Brown azt mondja, alig 5 mérföld / órás (8 kilométer / órás) sebességgel haladt, de a szemtanúk, közöttük hatósági személyek szerint ennél jóval gyorsabban haladt.

Brownt a megyei börtönbe szállították, de nem sokkal később, 21 ezer dollár (kb. 6 millió forint) óvadék ellenében szabadon engedték. Úton a börtön fellé a nő végig azt magyarázta, hogy tiltakozni akar a védőoltások ellen. Brownnak június 7-én kell először megjelennie a bíróság előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik