Élet-Stílus

Soha sem lehetsz annyira elveszve, mint ez a fiatal nő a melegfesztiválon

Mikey Almeida / Twitter
Mikey Almeida / Twitter
Mémmé vált egy fotó, melyen egy zavarodottnak tűnő fiatal nő látható bőrszerkós, félmeztelen férfiak tömegének kellős közepén.

Különös fotó kezdett el terjedni a közösségi portálokon. A képen egy csapat félmeztelen, jó kedélyű férfi látható, és egy fiatal nő, aki úgy néz ki, mint aki eltévedt egy párhuzamos univerzumban. A fotó 2017-ben készült egy San Francisco-i fesztiválon, de a napokban vált mémmé – írja az Independent című brit lap.

A képet eredetileg „Olivia Rodrigo a rajongói között” címmel posztolák, arra utalva, hogy a tini popsztár hatalmas sztár lett a meleg férfiak körében Drivers License című debütáló dalával. A fotót aztán megosztotta egy Amruta Godbole nevű nő, aki azt írja, a fotón ő látható és imádja.

Godbole 35 éves vállalati ügyvéd, azt mondja, úgy emlékszik, a fesztiválon időnként tényleg partra vetett halnak érezte magát. Mióta a fotó elterjedt, sok ismerőse küldi el neki a fotót és kérdezgetik, tényleg ő van-e rajta. Azt mondja, örül neki, hogy az emberek ezt az oldalát is ismerik, nem csak a mindig komoly ügyvédet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik