Élet-Stílus

Bankot rabolt a transznemű nő, hogy legyen pénze plasztikai műtétekre

Harrison County Jail
Harrison County Jail
Tizenöt év börtönbüntetésre ítéltek egy alabamai nőt, miután elismerte, hogy két évvel ezelőtt ő követett el bakrablást Mississippiben. A zsákmányolt pénzből Mexikóba repült, hogy plasztikai műtéteket végeztessen magán.

A korábban Jimmy Lewis néven ismert Iconic Facce 2019 februárjában sétált be egy bankfiókba a Mississippi államban fekvő Gulfportban – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

Facce egy cetlit nyújtott át a pénztárosnőnek, melyen az állt, a nőnek egy perce van átadni a kasszában lévő összes pénzt, különben meghal. Bár a rablónál nem volt fegyver, a pénztárosnő megijedt ezért teljesítette a követelést, Facce pedig 4800 dollárral (közel 1,4 millió forint) elmenekült a helyszínről.

A rendőrség a rablás során használt autója alapján azonosította az elkövetőt, majd kiderítették, hogy Facce végig magánál tartotta a telefonját. A készülék adatait követve pontosan tudták, hogy a bankrabló merre jár Mexikóban és tudták azt is, hogy mikor indult el vissza az Egyesült Államokba.

Facce-t a repülőtéren tartóztatták le. A nyomozók könnyen felimerték a tömegben, mert az arca még fel volt dagadva a plasztikai műtétek miatt, az orra pedig be volt kötözve. Két évnyi jogi hercehurca után Face megállapodott az ügyészséggel és beismerő vallomást tett.

Facce még Jimmy Lewisként, 2007 júniusa és 2008 januárja között is követett el bankrablásokat. Akkor 51 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik