Élet-Stílus

Ennél nincs nagyobb baki: csoportos üzenetben küldte ki, hogy randizna

Brit Will mellényomott.

Vicces bakit bemutató képernyőfotó jelent meg a Redditen.

Egy epiivp0 nevű felhasználó által kapott üzenetet láthatjuk a képen, a nő telefonjára egy Will nevű brit férfitól (aki így is hívja magát: Brit Will) érkezett az alábbi pársoros:

Helló idegen! Tavaly a Bumble társkeresőn bejelöltük egymást, de végül nem jött össze a találkozó a Covid miatt. Épp visszatértem a városba és eltűnődtem, vajon még mindig szingli vagy? Brit Will.

Bár annyira nem tűnik erősnek a beköszönés, de bizonyára lenne, aki ezek után nyitott lenne egy találkozásra. Csakhogy volt egy nagyobb probléma is. A feladó ugyanis véletlenül nemcsak epiivp0-nak, de rajta kívül még 13 másik nőnek is elküldte az üzenetet, így a „kiszemeltek” csoportos cset formájában kapták meg a randira irányuló kérdést.

Nem sokat kellett várni a reakciókra. Az első válasz ez volt:

Ööö… tényleg 14 lánynak küldted el egyszerre?

Mire egy másik nő válaszolt:

Hahaha, istenem. Tényleg.

De talán az a címzett alázta meg a legjobban a feladót, aki, mikor mindenki számára egyértelmű lett a baki, átnevezte a csetcsoportot Brit Will Angyalaira.

A Redditen a kommentelők imádták a sztorit, volt, aki felvetette, hogy ezek után a nőknek el kellett volna menniük a pasi nélkül bulizni, és küldeni neki egy közös képet, más pedig azt javasolta, hogy mindenki beszéljen le vele egy randit ugyanarra a napra és helyre, és mindenki fizettesse vele a fogyasztását.

Reddit Reddit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik