Élet-Stílus

A dzseki cipzárját lehúzva döbbent rá a lány, hogy nincs alatta semmi

Hagytál már el topot?

Nyilván mindenkivel előfordult már, hogy elhagyott az utcán egy fülbevalót, egy kesztyűt vagy hasonló kisebb kiegészítőt. Az viszont igen ritkán történik meg az emberrel, ami egy skót lánnyal a minap.

Iona Mason bulizni indult barátnőjével, Brooke Irelanddel – derül ki a Mirror cikkéből. A lányok TikTok-videóban foglalták össze a glasgow-i estét, ebben látható, hogy a mulatság remekül indult: találkoztak, kiöltöztek, mosolyogtak, szelfizgettek.

Csajos este a legjobb barátnővel

– írják a videóban. Aztán, amikor elindultak (az egész napos napsütés után), zuhogni kezdett az eső. A felvételen látható is, hogy a két lány sétál a záporban, Brooke fejére teszi a kabátját, Iona mellette lépked. Utóbbi nyakpántos topban indult el otthonról, arra vette rá pufidzsekijét. A következő képen már látható, hogy egy bárban ülnek,

Mason nekivetkőzik, de kicsit jobban is, mint ahogy tervezte – a kabát levételekor tűnik fel neki: semmi nincs a dzsekije alatt.

A videón ezt a következő szöveggel kommentálják: „Amikor kicipzározod a pufidzsekid, és a topod eltűnt.”

Masont a bárban dolgozó csaposok mentették meg, akiktől kapott egy Lengyelország feliratú pólót. A közel 500 ezres nézettségű videó végén aztán jön az újabb meglepetés.

@ionamason3

When you make it to the restaurant but your clothes don’t @brookeirelandd ##bestie ##ohno ##fyp ##girlsproblems ##girlsnightbelike

♬ Oh No - Kreepa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik