Élet-Stílus

Nem akarta, hogy beköltözzön a barátnője, inkább felgyújtotta az otthonát egy amerikai férfi

Chanty Loch / EyeEm / Getty Images
Chanty Loch / EyeEm / Getty Images
Gyújtogatással vádoltak meg május 25-én egy 29 éves férfit a utahi Clearfieldben. A férfi beismerte a tettét, és el is magyarázta a rendőröknek, hogy mi vitte rá.

Egy lakókocsiparkba riasztották a tűzoltókat április 25-én a utahi Clearfieldben. Mivel felmerült a gyújtogatás gyanúja a lakókocsi tulajdonosát kihallgatta a rendőrség. A 29 éves Jordan James Berghout beismerte, hogy maga okozta a tüzet – írja egy helyi hírportál.

Berghout a rendőröknek azt mondta, a barátnője be akart költözni hozzá, de mivel az utóbbi időben feszültté vált a kapcsolatuk, ő ezt nem szerette volna. Azt találta ki, hogy ha a lakókocsija leégne, a nő biztos nem akarna többé hozzáköltözni.

A férfi gyúlékony tisztítószerrel fújta be a lakókocsi függönyeit és kárpitjait, majd lángra lobbantotta azokat. A tűz átterjedt a szomszéd lakókocsira is, melyben egy négyfős család lakik. Mire a tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a lángokat, mindkét lakókocsiban jelentős kár keletkezett.

Berghout a rendőröknek elismerte, hogy rendszeresen fogyaszt metamfetamint, és a fejében időnként hangokat hall, melyek azt mondják neki, tegyen kárt magában, vagy másokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik