Élet-Stílus

Egy halom pénzt szórt szét a ballagásán: letartóztatták a 18 éves rappert

Twitter / KinggTankk
Twitter / KinggTankk
Sikeresen elvégezte a középiskolát Metro Marrs, 18 éves rapper. Úgy döntött, a ballagásán meglepi az évfolyamtársait: 10 ezer dollárnyi készpénzt szórt szét közöttük.

Befejezte középiskolai tanulmányait az atlantai Langston Hughes középiskolában Metro Marrs. A 18 éves rapper ballagása május 21-én volt. Amikor a színpadra szólították, Marrs hatalmas ováció közepette a gatyájába nyúlt és elkezdett pénzt szórni az évfolyamtársai közé – írja a TMZ.

A diákok természetesen megőrültek, és próbáltak minél többet elkapni a bankjegyek közül. Marrs 10 ezer dollárt (több mint 2,8 millió) forintot dobált szét. Az iskola vezetése azonban nem volt túl boldog, egy tanár meg is próbálta leállítani a fiút, de nem járt sikerrel. Marrsot végül rendőrök vitték el a ballagásáról és közbotrány okozása, illetve zavargás előidézése miatt megbírságolták.

Marrs 17 évesen, tavaly októberben írta alá szerződését a Quality Controlnál, decemberben megjelent, Bye Felicia című számához a klipet a srác középiskolájában forgatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik