Élet-Stílus

A Konyhafőnök: kiakadtak a nézők, mennyire nem higiénikusan főznek a versenyzők

RTL Klub
RTL Klub
Mindenbe lógó hajak, csöpögő izzadtság.

Ismételten nézői indulatokat váltott ki A Konyhafőnök legutóbbi adása, a műsor Facebook-oldalát ugyanis elárasztották a kritikai hangok, mondván, egy-két versenyző nem igazán tartja be a megfelelő higiéniai szabályokat főzés közben. Például főzés előtt nem fogják össze a hajukat, a verejtéküket pedig letörlik a homlokukról, majd kézmosás nélkül folytatják az ételek elkészítését.

  • „De hol van a rendező, aki engedi, hogy logó hajjal, bőrdzsekiben főzhetnek? Gerzson általában a konyhában köti össze a haját! Nem ennék a főztjükből! Van egy alap higiénia, amit minden konyhában be kell tartanunk.”
  • „Én meg sem kóstoltam volna! Martina mindkét kezével megtörölte az orrát, majd főzött tovább. A higiénia éppen olyan fontos kellene hogy legyen, mint a főzés.”
  • Gábor, akit kedvelek egyébként…. tegnap belecsöppentette az izzadtságot a szószba, kóstolás közben. A hajak nincsenek összefogva, a másik törli az orrát a kezével, majd azzal begyúrja a tésztát.”
  • „Én soha nem gondoltam, hogy a bárányt nyersen kell fogyasztani… azt viszont észrevettem, hogy a pirosak bárányát egyikőjük sem kóstolta, talán nem véletlenül.”

A kommenteket itt lehet elolvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik