Élet-Stílus

Tömeges letartóztatásokkal és kijárási tilalommal ért véget a szülinapi buli

Más államokból is csődültek az emberek az utcabálra.

Néhány nappal ezelőtt a TikTokon terjedni kezdett egy buli híre. Kicsit túlságosan is elterjedt.

Egy Adrian nevű srác posztolt arról, hogy szülinapja lesz a kaliforniai Huntington Beachen, és vár mindenkit szeretettel. A party híre a Snapchaten kezdett el terjedni, és sorra jelentek meg a TikTok-on is a posztok. Mostanra a bulival kapcsolatos címkével ellátott videók 297 milliós (!) nézettségnél járnak.

Az emberek május 22-én nemcsak Kaliforniából, hanem az ország számos pontjáról elindultak Adrian bulijára. Mindez ahhoz vezetett, hogy nagyjából 2500-an jelentek meg a tengerparti buliban.

Az irányítás kicsúszott a „szervező” kezéből, fékevesztett buli alakult ki: az emberek az utcán táncoltak, lámpaoszlopokra, autókra másztak, tüzijátékot lőttek ki.

Az esemény híre olyan masszívan terjedt, hogy a hatóságok is már előre tudtak róla, hogy nagy buli készülődik – de ekkora tömegrendezvényre azért ők sem számítottak. A pandémia kezdete óta nem látott tömeget megmozgató szülinap (amelyen a jelenlevők legnagyobb részének nyilván fogalma sem volt arról, hogy ki lehet Adrian) cseppet sem meglepő módon rendőrségi akcióval ért véget – a BuzzFeed információi szerint közel 150 résztvevőt tartóztattak le.

A rendőrség a Twitter-oldalán jelentette be, hogy a körzetben kijárási tilalmat rendelnek el este fél 12 és reggel fél hat között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik