Élet-Stílus

Az újságból tudta meg, hogy férjének gyereke született egy másik nőtől

És ebből derült ki, hogy igazából nem is egy, hanem kettő.

A TikTokon merült fel egy felhasználónál az a kérdés, hogy a többiek miként jöttek rá, párjuk megcsalja őket. Ezen válaszok között kiemelkedő volt Ami Addisonné. A nő azt mondja, hogy éppen az újságokat nézte át, mikor az egyikben, a közlemények között, felfedezte a férje nevét, mint aki újdonsült apa lett.

Tudtam, hogy az ő neve, mert szokatlan neve van.

Ezek után felkereste a kórház honlapját,  ahová a babákról készült fotókat is felrakják. És tényleg, férje nevére rákeresve kijött, hogy pár napja kisfia született.

De nem csak ez, egy kislányuk is született másfél évvel korábban

– meséli Addison. Mindez egy héttel a tizedik házassági évfordulójuk előtt történt.

@aaddison01

#stitch with @mamatoria28 #cheatinghusband #cheaters #divorce

♬ original sound - Ami Addison

A nő ezek után felkutatta a másik nő címét, elhajtott oda, ahol állt a férje is az autójával. Addison erre hazament, kukászsákokba rakta férje ruháit, amiket aztán a kocsijára dobott, egy évfordulós kártyával egyetemben.

Nem meglepő, elváltak, hét évvel később ültek le végül, hogy megbeszéljék a történteket, legalábbis a nő emiatt ült le exével, de utóbbi erősen meglepte. Azt akarta ugyanis, hogy menjen hozzá, házasodjanak újra össze.

A volt férj ráadásul ellene volt, hogy felesége beszéljen egy férfival, akit ismertek mind a ketten, mert az „tiszteletlen” lenne vele szemben.

Az a férfi megkérdezte, elmegyek-e vele randizni, elmentem. Azóta nem váltunk külön, nyolc éve vagyunk házasok, így a jó lány végül győzedelmeskedett

– mesélte Addison a videósorozat 21. részében a indy100 idézete szerint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik