Élet-Stílus

Úton a kórházba, az autópályán szült egy kanadai nő – Videó

The Campbell Cloud / YouTube
The Campbell Cloud / YouTube
„Tolófájás? Hogy érted azt, hogy tolófájás?” – esett pánikba Troy Campbell kanadai vlogger, miközben a kórház felé száguldott vajúdó feleségével.

Harmadik gyerekének megérkezését várta a kanadai Pickeringben élő Campbell házaspár. Mivel eléggé tapasztaltnak érezte magát, Erica, az anya nem esett pánikba, amikor május 10-én elfolyt a magzatvize. Nyugodtan várt, amíg fél órával később megérkeztek az első fájásai, aztán szólt a férjének, hogy ideje elindulni a kórházba. Nem sokkal később azonban érezte, hogy biztosan nem fognak odaérni – írja a CBC című kanadai hírportál.

Troy Campbell, az apa videóra akarta venni a baba születését, ezért már a kocsiban, induláskor elindította a kamerát. Az elején boldog és lelkes férfi hamar pánikba esett, amikor kiderült, bár csak tízpercnyire van a kórház, nem fognak odaérni.

A férfi félrehúzódott az úton és hívta mentőket, de a babának akkor kint volt a feje. Nova Marie szerencsére komplikációk nélkül jött világra az autóban az út szélén. A kamera közben végig forgott, a pár pedig egy héttel később úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozzák az egész, vágatlan felvételt.

Erica és Troy is azt mondják, hogy nagyon megijedtek, különösen akkor, amikor egy örökkévalóságnak tűnő 20 másodpercig a kislányuk nem akart felsírni. Aztán amikor mégis megtette, mindenki megnyugodott. Hamarosan megérkeztek a mentők és kórházba szállították a mamát és a babát. A család azóta otthon van, mindenki boldog és egészséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik