Élet-Stílus

Rendőri felszólításra sem hagyta abba a maszturbálást egy nő az autókereskedésben

Owaki / Kulla / Getty Images
Owaki / Kulla / Getty Images
Bizarr esethez riasztották a rendőröket május 9-én a minnesotai Mankatóban. Egy nőről érkezett bejelentés, aki fel-alá rohangál egy autókereskedés parkolójában, beugrál az eladásra kínált autókba, majd rögtön ki is száll belőlük.

Úgy tűnik, a 35 éves nő csak a megfelelő helyet kereste, mire ugyanis a rendőrök a helyszínre értek, anyaszült meztelenül feküdt egy autó hátsó ülése előtt a padlón, és önkielégítést végzett – írja a rendőrség jelentésére hivatkozva a The Smoking Gun című bűnügyi portál.

A rendőrök először egy Pontiacot vettek észre, melynek nyitva volt az ajtaja és járt a motorja, de nem ült benne senki, Nem sokkal később megláttak egy Chevrolet Silveradót melynek a hátsó ajtaja volt nyitva, és két lábfej lógott ki belőle.

Blue Earth County PD Jennifer Dorit Weber

Az autóban a 35 éves Jennifer Dorit Weber maszturbált. A rendőrök megpróbáltak beszélni a nővel, aki zagyvaságokat válaszolt, például, hogy azt hitte a floridai Szentpéterváron van, és azért érkezett, hogy szívességet tegyen a fiúknak.

A rendőrök úgy gondolták, hogy a nő valamilyen drog hatása alatt van, ezért mentőt hívtak hozzá. Egy órába került, mire sikerült meggyőzni Webert, hogy hagyja el a kocsit és szálljon be a mentőbe. A nő közben végig összefüggéstelenül beszélt és egyetlen pillanatra sem hagyta abba az önkielégítést.

A rendőrök megtalálták az autó tulajdonosát, aki elmondta, szervizeltetni vitte be a kocsiját a kereskedésbe, és nem adott engedélyt Webernek, hogy beszálljon a járműbe. A nő holmija között metamfetamint és a kábítószer használatához szükséges kellékeket találtak.

Miután kiengedték a kórházból, Webert a megyei börtönbe szállították és közszeméremsértéssel, valamit tiltott kábítószer birtoklásával vádolták meg, néhány nappal később pedig szabadon engedték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik