Élet-Stílus koronavírus

Percekkel a hamvasztása előtt tért magához a halottnak hitt indiai asszony

Sajjad HUSSAIN / AFP
Sajjad HUSSAIN / AFP
A családja azt hitte egy 76 éves nőről, hogy meghalt koronavírusban. Már mindent előkészítettek, hogy végső búcsút vegyenek tőle, amikor az „elhunyt” sírni kezdett.

A ravatalon, csupán néhány perccel a hamvasztása előtt tért magához egy 76 éves nő az indiai Baramatiban – írja az India Today.

Shakuntala Gaikwad koronavírus-tesztje néhány nappal ezelőtt lett pozitív. Az idős nőt egy ideig otthon ápolta a családja, de miután rosszabbodott az állapota, május 10-én autóval kórházba vitték. Bármennyire is igyekezett azonban a család, nem találtak szabad ágyat. Gaikwad közben az autóban rosszul lett, elveszítette az eszméletét, és teljesen mozdulatlanná vált.

A család biztos volt benne, hogy az asszony meghalt. Hazavitték, értesítették a rokonokat és elkezdték előkészíteni a búcsúszertartást. Gaikwad a ravatalon feküdt, amikor a gyászoló rokonság legnagyobb megdöbbenésére megmozdult, majd sírni kezdett.

A családtagok gyorsan ismét elindultak az asszonnyal a kórházba, és ezúttal sikerült neki helyet is találni. Az orvosok szerint a nő néhány napon belül hazamehet.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik