Élet-Stílus

Megharcolt késes támadójával a 11 éves lány, amikor a férfi megpróbálta elrabolni

Escambia County Sheriff's Office
Escambia County Sheriff's Office
Térfigyelő kamera rögzítette a Floridában történt rémisztő jelenetet.

Letartóztattak szerdán egy 30 éves férfit Floridában, akiről videó készült, ahogy késsel fenyegetőzve megpróbált elrabolni egy 11 éves kislányt egy buszmegállóból. A felvételen látni, ahogy a férfi a nyakánál fogva megragadja a lányt, és elkezdi vonszolni, de a gyerek küzdeni kezdett, kiszabadította magát és sikerült hazaszaladnia – jelentette a helyi sajtó.

Az eset kedden történt, West Pensacola városában. A lány az iskolabuszára várva ült a fűben, helyi idő szerint reggel hét óra előtt, amikor egy fehér SUV állt meg a közelében. Az autóból egy férfi pattant ki, aki odarohant hozzá, és megpróbálta elrabolni, de végül feladta, és elmenekült a helyszínről.

Az elkövetőt „állatként” jellemző Chip Simmons seriff kijelentette, hogy az eset “szörnyű véget is érhetett volna”, ha a lány nem küzdött volna “hősiesen”.

Nem kell zseninek lenni, hogy kitaláljuk, mi volt a szándéka (a férfinak).

A helyi rendőrség közlése szerint több mint ötven rendőr lepte el a környéket, és nyolc órán belül el egy házban el is fogták a támadót, akit a környéken található térfigyelő és biztonsági kamerák felvételei alapján tudtak azonosítani. Jared Paul Stanga ellen 13 évnél fiatalabb gyerek ellen elkövetett emberrablás kísérlete, súlyos testi sértés és súlyos tettlegesség vádjával indítottak eljárást.

Simmons elmondása szerint a lány elmesélte, hogy a férfi már két héttel korábban is odament hozzá a buszmegállóban, és az annyira megrémítette, hogy utána az anyja elkísérte az iskolabuszhoz. Kedd volt az első nap, amikor egyedül várta a buszát.

Kapcsolódó
Kutyája mentett meg egy 12 éves kislányt az őt üldöző támadótól
Az eb „jól helybenhagyta” az amerikai kislány után rohanó férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik