Élet-Stílus koronavírus

Kitiltották a Covid ellen beoltott vendégeket egy ausztrál fodrászszalonból

Sandi Rutar / Getty Images (illusztráció)
Sandi Rutar / Getty Images (illusztráció)
A tulajdonost a beoltott nők menstruációs ciklusának felborulása ijesztette meg annyira, hogy ilyen radikális döntés lett az eredménye.

Az Ausztrália délkeleti sarkában található város, Gold Coast egyik szépségszalonjából kitiltották azokat, akik már kaptak védőoltást a koronavírus ellen – írja a LadBible.

A Khemia HI vibe Frequency Salon nevű hely tulajdonosa, Yazmina Jade Adler – aki a hajszobrászkodás mellett kristályokkal és hangterápiával is gyógyít, ha arra van szüksége az embernek (vagy a hajának) – a szalon Instagram- és Facebook-oldalain hosszú posztban magyarázta el a döntése hátterét:

Az mRNA vakcinák ismeretlen hatásainak kezelését nem fedezi az általános felelősségbiztosításunk (…). És figyelembe kell vennünk ezeknak a vakcináknak az ezernyi jelentett mellékhatását – mint a méh vírusos vedlése, a görcsrohamok, a véralvadás, a vérzés, a menstruációs ciklus megváltozása és a halál.

Azt sajnos nem tudni, pontosan honnan származnak az infromációi a valóban megerősítettnél nagyságrendekkel több mellékhatásról – mármint ha ezer mellékhatásból indulunk ki –, mert a helyi sajtónak csak annyit árult el, hogy az internetről tájékozódott.

Végleges döntését azután hozta meg a szalon vezetője, hogy a menstruációs ciklus eltolódésával kapcsolatos hírek eljutottak hozzá, ugyanis nagyon tudatosan foglalkozik ezzel a kérdéskörrel.

A vakcina hatására tapasztalható változások a menstruációs ciklusban ideális esetben ideiglenesek és nem is veszélyeztetik a jövőbeli termékenységet – mondta el ezzel kapcsolatban Dr. Hugh Taylor, a WTNH News 8-nek. Bár az amerikai orvos azt is hozzátette, hogy a vakcinák menstruációra gyakorolt hatását nem vizsgálták a klinikai szakaszban.

Ezek a panaszok a vakcina közvetlen hatásai is lehetnek, de lehetnek a stressztől, az étrendünktől, vagy akár a mozgástól is.  Az oltást beadásának bármely körülménye ott lehet a háttérben.

A szalon azóta bocsánatot kért a posztért (és a szépülni vágyók diszkriminálásáért) egy másik posztban, de a gyakorlatukat nem változtatták meg.

Yazmina Jade Adler menstruációhoz fűződő meghitt viszonyát egyébként kiválóan érzékelteti, hogy két éve úgy került be a hírekbe, mint aki a saját menstruációs vérét keni a bőrére a menstruációs fájdalmainak a kezelésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik