Élet-Stílus

7,5 milliárd forintnak megfelelő dollárt nyert volna, ha nem mossa ki a ruháit

Így is jó helyre megy a nyeremény.

Tavaly november 14-én vásároltak egy norwalki benzinkúton egy SuperLotto Plus szelvényt, amellyel valaki 26 millió dollárt, vagyis csaknem 7,5 milliárd forintot nyert. A nyereményért azonban az utolsó pillanatig nem jelentkezett senki.

A benzinkút tulajdonosa, Frank, az üzlet biztonsági kameráival megnézte, kié a nyertes szelvény, és a munkatársai fel is ismerték a vevőt. A nő nemrégiben újra járt a kúton, és elmondta, hogy mikor megvette a szelvényt berakta a nadrágzsebébe, és ott felejtette, mikor kimosta.

A nő nem akart a nyilvánosság elé lépni.

A benzinkút átadta a biztonsági kamera felvételének másolatát a California Lottery-nek, de az eredeti  már nincsen meg a negyvenes éveiben járó nő vásárlásáról.

Az ügyről beszámoló KTLA megkereste a szerencsejátékot szervező California Lotteryt akik a bizonyíték létét sem megerősíteni, sem cáfolni nem voltak hajlandóak. Mindazonáltal, a videó nem elég a nyertes kilétének igazolásához. Ha valaki elveszíti a szelvényt, akkor olyan bizonyítékot kéne bemutatnia, mint például a szelvény mindkét oldaláról készített másolat.

Így a 19,7 millió dolláros összeg (gondoljuk, ez az adózott érték), a kaliforniai állami iskoláknak adja oda a California Lottery. Szóval valahol ez még szerencsésebb vég is. Egyébként ez mindig így van, mármint, hogy a fel nem vett nyereményeket a közoktatásnak utalják, több mint egymilliárd dollárhoz, majdnem 300 milliárd forinthoz jutottak ezzel összességében az iskolák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik