Élet-Stílus

Letartóztatták a nőt, aki tininek öltözve akart Insta-követőket szerezni egy miami gimiben

Johnny Louis / Getty Images
Johnny Louis / Getty Images
A rejtőzködés érdekében még egy hátizsákot és egy gördeszkát is magához vett, de azért olyan szórólapokat osztogatott, amik az Instagram-profilját voltak hivatottak népszerűsíteni, úgyhogy hamar lebukott.

A 28 éves, Miamiban élő Audrey Nicole Francisquini hétfőn úgy gondolta, felkeresi a környékén található – fenti képen látható – American Senior High School nevű középiskolát, ahol majd szórólapokkal népszerűsíti az Insta-fiókját. A becsöngetés után azonban az iskola biztonsági őre kiszúrta az illetéktelenkedőt, és értesítette a rendőrséget. A hatóságok pedig később letartóztatták a nőt – írja a BBC.

Amikor az iskolában szórólapozás közben önmagát kamerázó, a diákok szerint is rettentő furcsán viselkedő nőt a biztonsági őr kérdőre akarta vonni, akkor ő inkább elfutott. A rendőrség ezután az otthonában talált rá az Instagram-profilja alapján.

Betöréssel és egy oktatási intézmény rendjébe való beavatkozással vádolják, valamint azzal, hogy (erőszakmentesen) ellenállt egy hivatalos személynek. 

Francisquini  – aki a Washington Post értesülései szerint 2017-es elbocsátásáig rendőrként dolgozott – a keddi tárgyalásán ártatlannak vallotta magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik