Élet-Stílus

Jegygyűrűt viselő halat talált egy búvár Ausztráliában

Susan Prior / Facebook
Susan Prior / Facebook
Elképesztő felfedezést tett egy nő búvárkodás közben az Ausztrália és Új-Zéland között fekvő Norfolk-sziget partjainál. Egy kis márnát látott, melynek egy arany jegygyűrű szorult a testére. Hamarosan kiderült, ki volt az ékszer eredeti gazdája.

Egy aranygyűrűs halat talált búvárkodás közben a Norfolk-szigeten élő Susan Prior hétfőn. Víz alatti kamerájával több fotót is készített a márnáról, a fotókat pedig feltöltötte egy Facebook-csoportba, hátha felbukkan az ékszer gazdája – írja a Newsweek.

Nem sokkal később jelentkezett is egy Nathan Reeves nevű férfi, aki a feleségével karácsonykor nyaralt ott, ahol Prior a gyűrűs halat látta. A férfi és a felesége már mindenütt keresték az elveszett,  ékszert.

Prior azt mondja, a gyűrű akkor szorulhatott rá a márnára, amikor táplálékot keresett a tengerfenéken. Gyakran lát halakat, melyek testére gyűrű szorul, de azok általában italos palackokról származó műanyaggyűrűk, nem aranyékszerek.

Susan Prior azt tervezi, hogy egy hálóval fogja meg majd a felékszerezett halat, óvatosan leszedi róla a gyűrűt, majd szabadon engedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik