Élet-Stílus

Egy hajléktalant szivatott legújabb videójában egy youtuber, most össztűz zúdul rá

Talán maga sem gondolta, milyen hamar elsöpri majd a népharag.

Komoly felháborodást váltott ki egy ausztráliai youtuber legutóbbi akciója, amikor egy videója kedvéért egy hajléktalan férfi szivatásába kezdett az utcán, írja a CNN.

Luke Erwin, egy kicsit talán azt is meglovagolva, hogy a koronavírus-járvány miatt különösen felértékelődik, ha a másik ember jelenlétében köhögünk, vagy tüsszentünk, a gyanútlan férfi mögé lopakodik a videóban, úgy csinál, mintha tüsszentene, közben pedig egy spray segítségével vízzel lepermetezi áldozatát.

Az esetből ott helyben nem lett balhé, a videón úgy tűnt, a férfi talán észre sem vette, hogy a youtuber lefújta, ennek ellenére az internet népe leszedte a keresztvizet Erwinről.

A YouTube-ra, az Instagramra és a TikTokra is feltöltött videó alatt százával jelentek meg a dühödt kommentelők, akik felháborodtak a youtuber viselkedésén. Erwin a kritikák nagyrészére egyáltalán nem regált, a népharag azonban hamar túlnőtt rajta, így a videót mára mindenhonnan eltávolították, csak egy kalózfelvételt tudunk mutatni. A férfi nem sokkal később az Instagram-fiókját is inaktiválta.

Nem ez volt az első eset, hogy a videós kivívta az internet haragját. 2019-ben szintén az utcákat járva gyanútlan járókelők mögé lopakodott és a fülükbe dudált. Annak az esetnek az lett a vége, hogy őt és az eseményeket rögzítő testvérét, Joel Erwint is feljelentették, mert az egyik áldozat halláskárosodást szenvedett. Luke Erwin akkor azt mondta, „ha a srácnak megsérült a hallása, hát, sajnálom. Lehet, hogy az emberek sértőnek találták, de mi csak nevettetni akarunk.”

A hajléktalan férfit szivató videóval kapcsolatban még nem szólalt meg a youtuber, így az online kommuna által várt bocsánatkérés sem történt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik