Élet-Stílus

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A houstoni felvételen a lakó üvöltve káromkodik szomszédjára a szabadon mászkáló vadállat miatt.

Izgalmas pillanatokat éltek át a lakók a hétvégén Houston egyik külvárosában.

A rendőrségre bejelentés érkezett, hogy május 9-én este 8 körül a házak között egy nagytestű tigris lófrált. A közösségi oldalakon terjed egy videó, amin látható, hogy egy férfi fegyverrel áll a tigrissel szemben és ízes káromkodások közepette üvölti az állat tulajdonosának, hogy „vigye vissza a kibaszott tigrisét”.

Mint kiderült, a közelben lakó megyei seriffhelyettes volt, akit megközelített a tigris. Az állat gazdája végül a nagymacskával együtt beszállt Jeep Cherokee terepjárójába és elhajtott.

A Guardian azt írja, Texasban a tigrisek „háziállatként” tartása tilos – csak az egzotikus állatok gondozóinak birtokában lehetnek nagymacskák, speciális engedéllyel –, ennek ellenére a feltételezések szerint 2-5000 tigris rejtőzhet a kertekben.

Az ABC 13-nak megszólalt egy szomszéd, aki nemrég egy közönséges csuklyásmajmot látott a környéken lófrálni, de arra azért nem számított, hogy tigris is sétálgat majd a házak között.

Mint kiderült, a videón bengáli tigris látható, a gazdája pedig egy Victor Hugo Cuevas nevű férfi, aki óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, miután korábban megvádolták egy 2017-es gyilkossági ügy elkövetésével.

A férfit őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik