Élet-Stílus

Milliós nézettségű videón a smirglis szőrtelenítés

Sutin Yuukung / EyeEm / Getty Images (illusztráció)
Sutin Yuukung / EyeEm / Getty Images (illusztráció)
De nem ajánljuk senkinek.

Bár már felhasználóként követi egy ideje a TikTokot, még soha nem posztolt egyetlen videót sem egy Jules nevű nő – egészen mostanáig: egy néhány napja feltöltött felvételen egy sajátos szőrtelenítési technikát mutatott be: csiszolópapírral állt neki epilálni.

A videóban azt mondja, a TikTok-on látta valakitől az eljárást, és most ő is megpróbálja 600-as finomságú papírral, körkörös mozdulatokkal leborotválni a szőrt.

Megcsináltam. Istenem, annyira puha a bőröm, ez csodálatos. És működik

– mondja Jules, de a kommentszekció (és a józan ész) nem annyira támogatja az egyedi technika alkalmazását: többen is írják, hogy a bőrét károsítja a smirgli, és a

szőrtelenítés után súlyos fertőzés alakulhat ki a lábán.

@jules49of

New way to shave my legs! Thanks ##accountantsoftiktok ##lifehack ##shaving ##softskin ##hairremoval ##tryingnewthings ##saywhat ##noway

♬ original sound - user4357903546257

Jules első TikTok-videója már 1,2 millió megtekintésnél jár. Azóta feltöltött egy újabb felvételt is, amin válaszol a kommentelők kérdésére – elmondja például, hogy nagyjából 24 órán át maradt sima a felület, és azt is bevallja, hogy amennyiben erogén zóna közelében kellene szőrteleníteni, biztos, hogy nem smirglipapírt használna.

 

Kapcsolódó
Undorító, amit ez a nő a medencében művel - Videó
Nehogy evés közben kattintsa le ezt a cikket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik