Élet-Stílus

Majd felrobbant a férfi, mert egy nő nem tudta kivárni, míg ő megkéri a párja kezét

Életük pillanatát akarta felvenni párjával, de egy hármas lett belőle.

Az eljegyzés életünk egyik legfontosabb napja lehet, sokan már-már túl komolyan is veszik, és jobban rá vannak feszülve, mint pár olyan dologra, amire inkább kéne, előre kitervelik pillanatról pillanatra.

Javier Maldonado nem gondolta nagyon túl, de egy szép helyen akarta megkérni barátja kezét és ezt közben videóra is fel kívánta venni. A szép hely ebben az esetben a houstoni Gerald Hines Waterwall Park, egy épített vízesés volt.

A férfi mindent elrendezett: a kamera beállítva, a pasija a tér közepén, és kivárta, míg egyedül lesznek, hogy csak ők látszódjanak a videóban.

Csakhogy egy teljesen ismeretlen nőt semmi sem zavarta, hogy róla minél előbb csináljanak képet a háttérben a vízeséssel, és belegyalogolt a felvételbe. A nő, legalábbis úgy tett, mintha észre sem venné, mi történik, pedig Javier elmondása szerint legalább húszan álltak sorban, hogy ők is készíthessenek képet a látványosságnál.

A TikTokra feltöltött videóban úgy tűnik, a nő már elmenne, de aztán megfordul, hogy még inkább a videó közepén szerepeljen. Aztán mintha felfogná, mibe is rondított bele nagyon, úgyhogy szépen a kamera felé kezd el gyalogolni.

@pinkbellabean

Watch My Beautiful proposal video & a Random lady@antooqiiee ##gaylovestory ##gaywedidng ##gaypropsal ##randomlady ##proposal ##geralddhineswaterwallpark

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Összességében azonban minden jól sikerült, hiszen Javier párja igent mondott.

Főként, hogy a technika fejlettségének köszönhetően sikerült – segítséggel – ki is törölni a nőt a videóból.

@pinkbellabean

Here’s the video with NO RANDOM LADY! Thanks to all that that try to helped me to fix it ##gaypropsal ##gaylovestory ##lovewins @antooqiiee

♬ Runaway - AURORA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik