Élet-Stílus

X-Faktor: Megtippeltük, ki lehet az új mentor

A csütörtök esti Fókuszból derül ki, idén kik mentorálják a műsor versenyzőit – mi megtettük tétjeinket.

Kedden derült ki, hogy ki lesz az idei széria műsorvezetője. A bejelentés előtt készítettünk egy listát azokról, akik valamiért szerintünk szóba jöhettek mint házigazda, tippünk pedig be is jött: a csatorna Miller Dávidot választotta.

Mutatjuk, hogy szerintünk (illetve a vonatkozó posztok alatti kommentelők szerint) ki lesz az új mentor!

Peller Anna

Józan Lászlóhoz hasonlóan Peller Anna is olyan (huszonnégy óra után eltűnő) Instagram-történeteket posztolt, ahol valami nagy bejelentést sejtetett. Peller (többek között testvérével együtt) nem ismeretlen arc az RTL Klubon, a Reggeli című műsort vezeti. Ráadásul a színészet és a szinkronszínészet mellett énekesként is dolgozik, így a zenei terep sem ismeretlen számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

peller anna (@peller_anna) által megosztott bejegyzés

Csobot Adél

Csobot párját, Istenes Bencét betettük a műsorvezetői tippjeink közé, azzal nem lett igazunk. Az énekesnő 2012-ben tűnt fel az X-Faktorban, azóta pedig vezette a tehetségkutató háttérműsorát, az AfterX-et, illetve a BeleValóVilágot is. Zenei műsorokban is feltűnt:

  • 2015-ben szerepelt a Sztárban sztár harmadik évadában, ahol negyedik helyezést ért el.
  • Egy évvel később a Sztárban sztár +1 kicsi egyik zsűritagja volt.
  • 2018-ban szerepelt A nagy duett hatodik évadjában, ahol partnerével, Rózsa Györggyel harmadik helyezést értek el.
  • Tavaly pedig az Álarcos Énekes egyik nyomozója volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Fluor Tomi

Fluor az Álarcos Énekes sütijeként szerepelt tavaly ősszel a csatornán, pár hete pedig a Nagy számban szerepelt, ahol Liptai Claudiával osztott meg emlékeket a múltjából. A zenés műsorok után nem lenne meglepő, ha versenyzők karrierjét egyengetné pár hónapon át.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés

Tóth Andi

Bár a róla szóló friss hírek miatt hajlamosak vagyunk elfeledkezni a tényről, de Tóth Andi is énekesnő: az X-Faktor ötödik szériáját nyerte meg. Azóta kapott szerepet a Válótársakban és a Madách Színház Nyomorultak című darabjában is, több szerzeményével bekerült A Dalba is. Tavaly a Sztárban sztár hetedik évadának versenyezője volt, a színes paletta miatt tényleg nem lenne meglepő, ha mentorkodna 2021-ben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Feke Pál

A színész munkásságát nem igazán kell bemutatni, több díjat is nyert élete során, ráadásul ő is feltűnt nemcsak az Álarcos Énekesben (ahol az egér volt), de a Nagy számban is mesélt magáról érdekességeket. Szerepelt még A Konyhafőnök VIP-ben, illetve a Sztárban sztár + 1 kicsiben is versenyzőként, a Rising Starban pedig zsűritagként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

F E K E P Á L O F F I C I A L (@fekepal) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó