Élet-Stílus

Élőben jelentkezett be az ír elnök, de a kutyája ellopta a show-t

Az elnök mellett strázsáló berni pásztor nem érezte át a helyzet komolyságát.

Vasárnap élőben adott interjút Írország államfője, Michael D. Higgins a helyi közmédiának. Az apropó igencsak szomorú volt, hiszen az elnök az egy nappal korábban elhunyt színészről, Tom Hickey-ről emlékezett meg, az Indy100 ugyanakkor arról ír, a bejelentkezés tartalmára ma már szinte senki nem emlékszik, valaki ugyanis ellopta a show-t.

Ez a valaki pedig nem volt más, mint Misneach, a Higgins mellett strázsáló berni pásztor, aki kevéssé érezte át a helyzet komolyságát, és a bejelentkezés alatt végig a gazdájával incselkedett. Higgings becsületére legyen mondva, egy pillanatra sem sikerült kizökkenteni a szerepéből, becsülettel végigmondta a beszédét, miközben arra is maradt energiája, hogy a kutyájával is foglalkozzon a bejelentkezés alatt.

Az eseményről készült videó aztán felkerült az ír elnök hivatalos TikTok-oldalára is (igen, neki ilyen is van), innentől pedig garantált volt a világhírnév. Míg a csatornán lévő videóknak átlalában pár ezres nézettsége van, Misneatch szereplését már több mint 260 ezren látták.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik