Élet-Stílus

Nem is ismerte őket, két nap múlva mégis a koszorúslányuk lett

A pár minden „vendéglistáján” csak idegenek voltak.

Danielle Haley januárban költözött új helyre a tanulmányai miatt, de nem ismert ott szinte senkit, és azok is elutaztak a tavaszi szünetkor. Ezért feltelepítette a telefonjára a Bumble BFF-t, ami olyan, mint egy társkereső, például a Tinder, csak nem életünk (vagy éjszakánk) szerelmét kereshetjük meg rajta, hanem legjobb barátunkat.

Így ismerkedett meg egy nővel, aki két nappal később, vasárnap házasodott össze a barátjával. Beszélgettek az esküvőről, majd egyszer csak azt olvashatta Haley:

Szükségem lenne egy koszorúslányra. Lennél a koszorúslányom?

Haley pedig igent mondott a nem mindennapi megkeresésre.

Haley a továbbiakat is dokumentálta a TikTokján, így azt, mikor ruhát választott az esküvőre, de aztán az esküvőről azt is a menyasszonnyal, miért is kérte őt fel.

Most költöztünk ide, senkit sem ismertünk, és arra jutottunk, hogy az esküvődön úgyis olyan emberekkel beszélsz, akikkel aztán soha többé.

@daniellehaley9

MR & MRS ❤️✨ what’s your favorite line?! 😂😂##bridesmaid ##bumblebff ##fyp ##weddingtiktok ##fortworthtexas @lulunation44

♬ Marry You - Bruno Mars

Nem Haley volt az egyetlen koszorúslány: volt, akit szintén az applikáción keresztül ismertek meg, volt, olyan is, akit a fotósuknak köszönhettek, de a szomszédságukból is kértek fel embereket. Tulajdonképpen minden vendég idegen volt az esküvőn.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wedding Photographer | Katie (@katiekeith.co) által megosztott bejegyzés

És végül, legalábbis egyelőre, az is csak egy vicc maradt, hogy az esküvő után úgysem beszélgetnek az ottani vendégekkel, legalábbis a tiktoker még mindig csetelnek, találkoznak a feleséggel.

„I think this is the beginning of a beautiful friendship.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik