Élet-Stílus

Elküldte egy anya a strandról a nőt, miután kiakadt a bikinijére

Azért küldte el, mert „nem kíváncsi a fenekére és más női részeire”.  

Savannah Sims festői helyen van, mégis sikerült elrontani az egyik napját. A TikTok-oldalán mesélte el, hogy Hawaiin egy strandon feküdt, nem messze az úttól, mikor egy család kiszállt a kocsijából, és nem messze tőle letelepedett. Sims aztán arra lett figyelmes, ahogy a nő párjának azt mondja, hogy „ez így nincs rendben”, és mikor odanézett, látta, róla van szó. Sims erre megkérdezte, hogy esetleg valami gond van, mire az anya azt válaszolta, hogy

ő nem akarja látni a fenekemet és más női részeimet.

Sims a videóban ennél a résznél körbe forgatja maga körül a kamerát, hogy mire is akadt ki a szomszédos anya. „Csak hogy világos legyen, ez az én fürdőruhám. Meglehetősen normális, nem igaz?”

@savysimsyo

🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a ##hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared ##sharing ##fyp ##respect ##love

♬ original sound - Savannah Sims

Sims megkérdezte, eltakarja-e valamijét, mert a nővel volt egy gyerek is, nem akart tiszteletlen lenni, mire azt a választ kapta:

Azt akarja, hogy menjek el, mert az útjában vagyok. Felkeltem, és elmentem, és azt mondta »mahalo«, és tönkretette a napomat.

Egy későbbi videóban Sims azt is hozzáteszi, hogy a nőnek alapvetően tényleg nem az lehetett a gondja, rajta milyen fürdőruha volt, vagyis ha igen, akkor nagyon képmutató volt.

Tangás bikini volt rajta. Ami teljesen rendben van, én is állandóan ilyeneket hordok. De ha beszólsz nekem, aztán leveszed a szoknyádat és csak egy zsinórtanga van rajtad, akkor vagy nagyon álszent vagy, vagy igazából nem arról van szó, hogy én mit viselek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik