Élet-Stílus

Végig kellett néznie a férfinek a valóságshow-ban, ahogy megcsalja a barátnője

Azért itt már tényleg kicsit elszakadtak a „valóság” show kifejezéstől. Nem mintha eddig nagyon ragaszkodtak volna a készítők ennek a szónak megfelelni.

2019-ben indult útjának a Temptation Island (Kísértés-sziget) az Egyesült Államokban, most pedig Angliában vetítik a valóságshow-t. Talán még emlékszünk A kísértés című műsorra, vagy újabban a Love Islandre, na, nagyjából ugyanaz a koncepció: egy álomhelyszínre (jelen esetben Hawaiira) problémákkal küszködő párokat visznek el, ott szétválasztják őket, hogy ellenkező nemű egyedek próbálják elcsábítani valamelyiküket. Vagy mind a kettejüket.

A cél elméletben a kapcsolatuk tesztelése, megerősítése, de azért elég könnyű átlátni a szitán, hogy inkább pont az ellenkezőjét akarják elérni a műsor készítői. És valószínűleg a műsor nézőinek jelentős hányada is.

Sikerült is Casey-nél, akinek szó szerint leesett az álla, amikor több másik versenyzővel végignézették vele, ahogy a párja, Ashley az ágyban köt ki egy Ben nevű sráccal.

Azóta már véget ért a műsor, de a LadBible szerint Casey az Instagramon azt írja, jobb lenne „Manipuláció-szigetnek” hívni a műsort, és hogy „minden nap maga volt a pokol”.

Teljesen nyilvánvalóvá tették, hogy mindannyiunk számára írtak egy történetet, amit követnünk kell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik