Élet-Stílus

Három hónap után kiszabadult az orosz férfi, aki csapdába esett egy kínai realityben

Ha még egy héttel tovább bent marad, a szerződése szerint a társaival együtt fiúbandát kellett volna alapítania.

Végre szabad az az orosz férfi, aki először egy szerencsétlen véletlennek, majd könnyelműségének köszönhetően lényegében csapdába esett egy kínia reality showban, írja a Ladbibel.

A 27 éves vlagyivosztoki Vladislav Ivanov eredetileg tanárnak jelentkezett a Produce Camp 2021 nevű showba, ám valamiért mégis a versenyzők közé regisztrálták, amikor pedig a készítők észrevették a hibát, úgy gondolták, Ivanov biztosan képes lesz színt vinni a műsorba, így beválogatták, ő pedig rövid gondolkodás után úgy döntött, belevág.

Hamar rájött, hogy mindez nem neki való, de kénytelen volt játszani, mert annak, aki feladja a versenyt, egy nagyon komoly lelépési összeget kell fizetnie a produkciónak. Ivanovot valószínűleg nem is ez rettentette meg igazán, hanem az, hogy

a verseny végén az első 11 helyen végző versenyző INTO1 néven fiúbandát alapít.

Mindezek természetesen Ivanovra is vonatkoztak, hiszen ő is aláírta a szerződést. A feladatokat ő is elvégezte, énekelt és táncolt is, de igyekezett a legminimálisabb erőfeszítéseket tenni, hogy minél hamarabb kiessen. A férfi közel három hónapot töltött a játékban, ami alatt végig arra kérte a nézőket, hogy szavazzák ki, mert nem akar popsztár lenni, és a szigetre sem kívánkozik egyetlen porcikája sem. Erre végül a legvéksőkig kellett várnia, és bár bekerült a legjobb 25-be, az utolsó körbe már nem jutott be, így megmenekült a popsztráságtól.

Ivanov a kiesése után boldogan nyilatkozott, sokadszorra is elmondta, hogy soha nem vágyott arra, hogy egy fiúcsapatban énekeljen, most pedig nagyon szeretne visszamenni dolgozni.

Közben a műsor hivatalos Instagram-oldalára is kiraktak egy képet a kiesett versenyzőről, ami mellé azt írták,

Lelush végre hazamegy. Tényleg szuper boldognak tűnik

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

创造营🔺CHUANG (@producecamp2021) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik