Élet-Stílus

Gyalog kellett lesétálniuk az embereknek egy meghibásodott hullámvasút tetejéről

Margaret Summers / Facebook
Margaret Summers / Facebook
Út közben, a pálya legmagasabb pontjának közelében állt le egy hullámvasút vasárnap délután, az angliai Blackpoolban. Az utasoknak nem volt más választásuk, mint kiszállni a kocsikból, és gyalog visszasétálni a starthelyre.

Meghibásodott a The Big One (A nagy) nevű hullámvasút vasárnap az angliai Blackpool tengerparti vidámparkjában. Az utasokat a park személyzete gyalog kísérte biztonságba – írja a LancsLive című helyi hírportál.

Egy Margaret Summers nevű látogató fotókat, és videót is készített a hullámvasút pályáján lefelé gyalogló emberekről. A kommentelők egyetértenek abban, hogy nem szívesen cseréltek volna azokkal, akik alatt leállt a szerelvény. A LancsLive megkereste a parkot további információkért, de egyelőre nem kaptak választ.

A 12 millió fontból épült, teljes nevén Pepsi Max Big One hullámvasút 1994 májusában nyitott meg. Akkor ez volt a világ legmagasabb és legmeredekebb hullámvasútja. A pálya legmagasabb pontja 65 méter, a leggyorsabb szakaszon a kocsik 119 km/óra sebességgel száguldanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik