Élet-Stílus

Harmincöt barátnőt tartott egy japán férfi, hogy sok szülinapi ajándékot kapjon

Nikada / Getty Images
Nikada / Getty Images
Csalás vádjával tartóztatott le a rendőrség egy 39 éves férfit Oszakában. A férfi legalább harmincöt nővel hitette le, hogy komoly szerelmi viszonyban vannak, és ajándékokat csalt ki tőlük.

Pénzt, ruhákat és kisebb ajándékokat csalt ki több tucat nőtől egy 39 éves férfi Oszakában – írja a Japan Today című angol nyelvű hírportál.

A részmunkaidőben dolgozó, állandó lakcímmel nem rendelkező Takashi Miyagawa legalább harmincöt nővel hitette el, hogy együtt jár velük, aztán mindig megemlítette a közelgő születésnapját. Legutóbb egy 47 éves nővel hitette el, hogy február 22-én született, miközben a valódi születésnapja november 13-án van.

Miyagawa korábban egy 40 éves nőnek azt mondta, hogy júliusban van születésnapja, egy másik, 35 éves nőnek pedig azt, hogy áprilisban. A rendőrség felhívására eddig harmincöt áldozat jelentkezett, akiket a férfi összesen, legalább 100 ezer jennel (közel 280 ezer forinttal) károsított meg.

Miyagawa hidrogénes zuhanyfejeket árult egy MLM cégnek, az áldozatai az ügyfelei közül kerültek ki. A férfi az összes nővel elhitette, hogy kapcsolatukból házasság is lehet. Egy idő után a férfi belegabalyodott a túl sok hazugságba, az áldozatai így egymásra találtak és feljelentették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik