Élet-Stílus

Szigorúan felnőtteknek való részletet fedezett fel egy anya a gyerekei kedvenc könyvében

Yuichiro Chino / Getty Images
Yuichiro Chino / Getty Images
Fura részletet vett észre egy brit anya a gyerekei egyik kedvenc meséskönyvében. Azt írja, évekig nem tűnt fel a 18-as karikás kép, de amióta meglátta, nem tud többé másként nézni rá.

Stacey Brown háromgyermekes brit anya, az esti elalvás előtti felolvasás során bizarr dolgot vett észre a gyerekek egyik kedvenc meséskönyvében. Felfedezését egy Facebook-csoportban osztotta meg szülőtársaival – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Brown egy magyar nyelven is kapható, ártalmatlan mesekönyvet, Julia Donaldson és Axel Scheffler A legcsinosabb óriás című kötetét olvasta fel a gyerekeinek. A történet egy rongyos óriásról szól, aki egy nap elhatározza, hogy szép ruhákba öltözik, de aztán az összes új ruhadarabját rászoruló állatoknak ajándékozza.

Brown szerint az egyik képen, az óriás zoknis lába egyértelműen olyan, mint egy pénisz:

YouTube / Pagony

Rossz az, aki rosszra gondol? Brown egy Facebook-csoportban tette fel a kérdést szülőtársainak. Nagy részük azt válaszolta, mióta észrevették a péniszt, nem tudják többé másnak látni. Egy anya hozzátette, ő kicsit megnyugodott, mert amikor korábban meglátta a péniszt az óriás lábfejében, azt hitte csak neki ennyire mocskos a fantáziája, ezért nem is mert róla szólni senkinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik