Élet-Stílus

Szerelmét keresi a modell, aki azért plasztikáztatta magát, mert csúfolták a külseje miatt

Közel 16 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre a 26 éves Céline Centino, s bár a külsőjéből szépen megél, a szerelemben szerencsétlennek érzi magát.

A svájci Céline Centino vágya az volt, hogy élő szexszimbólummá változzon, és nem sajnálta a pénzt arra, hogy ez valóra váljon. A 26 éves nő 38 ezer fontot (közel 16 millió forintot) költött mell-, és fenéknagyobbításra, illetve ajkai, arccsontjai, álla, és arcéle átszabására – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Centino azért kezdett  bele teste teljes átalakításába, mert kamaszkorában folyton csúfolták a külseje miatt. Egy az Instagramra feltöltött fotópárral mutatta meg, hogy honnan indult és hova érkezett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Centino🖤 (@ccentino) által megosztott bejegyzés

A fiatal nő már évek a Barbie babára emlékeztető külsejéből, pontosabban a róla készült szexi fotókból él, mégsem maradéktalanul boldog. Már hét éve egyedülálló, és bár szereti a szingli létet, az utóbbi időben egyre többet gondol arra, hogy jó lenne, ha megoszthatná valakivel az életét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Centino🖤 (@ccentino) által megosztott bejegyzés

Bár Centino lábai előtt rajongók tízezrei hevernek, ő egy olyan férfit szeretne maga mellé, aki nem csupán szextárgynak tekinti, hanem arra is kíváncsi, hogy ki és milyen is ő valójában. A koronavírus miatti korlátozások a modell számára sem könnyítették meg az ismerkedést, de reméli, hogy ez hamarosan változni fog.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Centino🖤 (@ccentino) által megosztott bejegyzés

Ami a testét illeti, tökéletesen boldog a bőrében, bár korábban sohasem hitte, hogy ez valaha bekövetkezhet. Egyetlen műtétet azért még tervez: a melleinek szeretne valamivel természetesebb formát adni, de még keresgéli a legmegfelelőbb sebészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik