Élet-Stílus

Felhívta az éttermet, így derült ki, megcsalja a barátja

Getty Images/ BDLM, illusztráció
Getty Images/ BDLM, illusztráció
Az étterem munkatársát csúnyán megvezette a nő, hogy kiderítse az igazságot.

Már egy ideje gyanította Felicia Burzotta, hogy valami nincs rendben és a barátja megcsalhatja. Azt is gondolta, hogy kivel, mert „mindenhol ott volt” – mondta a TikTok-videójában.

Egy nap a barátja azt mondta, hogy a haverjaival elmegy egy étterembe vacsorázni. Burzotta azonban érezte, hazudik a barátja, és hogy ezt kiderítse, az étterem telefonját kezelő nőt kicsit megvezette.

Felhívta Burzotta az éttermet, hogy a most ott vacsorázó barátjának szülinapja van, meglepné, egy nagyobb asztalra lenne szükségük, nem tudja, ki van már ott, a húga vagy a barátai?

A nő leírta a barátját, hogy néz ki, a hostess pedig fel is ismerte, hogy „megvan, a húgával van ott”. Burzotta itt még nem engedte el a dolgot, tovább kérdezősködött, hogy két húga is van a barátjának, a szőke (rá tippelt, mármint hogy egy bizonyos szőke nővel csalja meg barátja) vagy a barna van ott vele? A szőke – hangzott el a válasz a vonal másik végéről.

Burzotta azt is mondja egy videóban, a hostess nem biztos, hogy nem tudta, mire is megy ki a játék. Egyébként nem otthonról telefonált, éppen a családját látogatta meg New Yorkban. Hogy megcsalja a barátja, a telefonhíváson és a sejtésein kívül az is bizonyította, hogy hazaérkezvén az ágyban talált egy műszempillát, amiről tudta, az övé nem lehet.

Mára szakított Burzotta a barátjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik