Élet-Stílus

Lóval fajtalankodtak egy eldugott farmon

Droghasználatra gyanakodtak a helyiek, de a két skót tette durvább volt.

A szexuális bűnözők nyilvántartásába került két skót férfi, miután bebizonyosodott, hogy 2018-ban hónapokig fajtalankodtak egy lóval.

Joshua Lee-Paterson lovakat tartott a földjén egy eldugott aberdeenshire-i farmon. Ott történt a bestialitás, méghozzá 2018 októbere és december vége között. A 20 éves férfi mellett egy barátja, a 28 esztendős Jordan Turnbull is fajtalankodott az állattal.

A Sun brit bulvárlap cikkéből kiderül, hogy Lee-Paterson egyik ismerőse normális, jó megjelenésű férfinak gondolta a lótulajdonost, mégis úgy érezte, hogy valami nincs rendben vele. Az állattartó korábban azt állította neki, hogy az eset után a helyiek gyűlöletáradatával kellett szembenézniük, de majd bebizonyítja, hogy ártatlan.

A rendőrséghez is így jutott el a bestialitás híre: a településen terjedtek a pletykák, hogy valami nincs rendben a farmon. A helyiek először drogokra gyanakodtak, de kiderült, hogy az igazság ennél sokkal rosszabb. A két férfi ellen valaki feljelentést tett, majd sikeres nyomozás következett, amelynek végén a lovakat tartó férfi és barátja lebuktak – és bevallották, hogy

„természetellenes kapcsolatot folytattak” egy lóval.

Joshua Lee-Paterson és Jordan Turnbull idén április 6-án bekerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába; az ellenük indított eljárás folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik