Élet-Stílus

Új fürdőruha: minek?! Két bikinialsóból csinálnak felsőt a TikTokon

Elő a régi darabokkal!

Rettenetesen unja a régi bikinijét? Nincs ideje / pénze / nyitva üzlet, hogy újat vegyen? Van megoldás – amennyiben a korábbi kétrészes fürdőruha még ott lapul a szekrényben.

A Sun brit bulvárlap egy új, a TikTokon terjedő divattrendről ír, ami igazából nem más, mint egy life hack: régi bikinik alsóját remekül lehet használni melltartó gyanánt. A lap egy Jordyn nevű – több mint 235 ezres követőtáborral rendelkező – tiktokker videójával demonstrálja a praktikát. A 2,7 milliós nézettségű felvételen megmutatja, milyen egyszerű, és közben mennyire tökéletes ez a megoldás:

@jmegss

if u can see this lmk 🙃 ##swimsuithack ##goodgirls ##xyzbca ##bikini ##foryoupage ##builtdifferent ##foryou ##trend ##tips ##dunkin ##fyp ##bachelor ##motive

♬ motive x promiscuous - elfixsounds

Néhány videóval később pedig azt is megtudhatjuk, hogy még egy kis trükkel tovább variálható a dolog:

@jmegss

late post for whoever’s ##up 😉 ##swimsuithack ##cardib ##bachelor ##foryoupage ##bikini ##builtdifferent ##xyzbca ##homecook ##viral ##trend ##foryou ##gdragon

♬ Up - Cardi B

És ha már azt gondolnánk, nem jöhet újabb csavar, akkor érkezik egy újabb influenszer, aki bemutatja, hogy nem is kell két bugyi a sikerhez. Evelyn Cruz, a közel 1 millió követővel rendelkező influenszer egy csomóval vágja át a gordiuszi csomót.

@evelyncruzblog

##fyp ##foryoupage ##biquini

♬ original sound - Aye yo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik