Élet-Stílus

Iszak Eszter: Az életmódváltásom nemcsak egy úri hóbort

lifeTV
lifeTV
Több betegséggel is diagnosztizálták, amiatt volt szükség az új étrend kialakítására.

Régen is gond nélkül dolgoztam napokon át 39 fokoz lázzal és a többi… de a fájdalom és a problémák csak gyűltek napról napra, egészen addig, amíg a karantén közepén kórházban nem találtam magam, ahova a szerelmem vitt be gyakorlatilag a karjaiban és ahonnan már nem engedtek haza összepakolni sem

– kezdi Instagram-bejegyzésében Iszak Eszter, aki arról számol be, milyen betegségeket fedeztek fel szervezetében az elmúlt időszakban, ami miatt kénytelen volt átállni a gluténmentes és egészséges táplálkozásra.

A több hónapnyi vizsgálat során kiderült, hogy a cisztán kívül endometriózisom és hashimoto-betegségem is van, a pajzsmirigyemet pedig gyakorlatilag elkezdte lebontani a szervezetem

– írja, majd elmondja, azért osztja meg mindezt követőivel, hogy bíztassa azokat, akik úgy érzik, valami nincs rendben a szervezetükkel, hogy menjenek el kivizsgálásra. Hozzáteszi, a testünket nem lehet kizsákmányolni, és nem normális az sem, hogyha valaki napokon keresztül harminckilenc fokos lázzal talpon van.

Szerettem volna ha tudjátok, hogy az életmód váltásom nem csak egy ‘úri hóbort’. Nem azért kezdtem el gluténmentesen és egészségesebben táplálkozni, jógázni és meditálni mert unatkoztam, hanem mert szeretném kordában tartani a betegségem. Minden nap szedek gyógyszert de hiszek abban, hogyha odafigyelek az étkezésre és a stressz kiiktatására, újra egészséges leszek!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik