Élet-Stílus

Harsányi Levente és Krausz Gábor is gratulált Istenes László új, a Puskás Akadémiában betöltött posztjához

TV2
TV2
Egy-két hozzászólónak kevésbé tetszett az új munka.

Istenes László április elsején jelentette be Instagram-oldalán, hogy Felcsúton kapott új feladatot, méghozzá a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatói posztjának betöltését.

Óriási szakmai megtiszteltetés és öröm ért. Felkérést kaptam egy olyan feladatra, amely ötvöz két, számomra nagyon fontos, általam nagyon szeretett területet. Kettő olyat, amelyekben talán a legjártasabb és legtapasztaltabb vagyok. Ezen területek egyike a sport, azon belül is a labdarúgás, a másik pedig a kommunikáció

– írta Instagram-oldalán Istenes László műsorvezető. Hozzátette, hogy továbbra is folytatja eddigi munkáját, azaz ezentúl is láthatják majd a nézők a TV2 Mokka című műsorában reggelente.

A posztjára egyébként többen is gratuláltak, Harsányi Levente és Krausz Gábor is csak pár darab gratulálós emojit fűzött hozzá a poszthoz, ahogy két kollegája, Mádai Vivien és Orosz Barbara is. A hozzászólók között rengeteg a gratuláció, de egy kommentben például azt írják, hogy Istenes „jól tud helyezkedni”, egy másik felhasználó szerint pedig csak egy rossz áprilisi tréfa volt a posztja.

Istenes László fia, Bence szintén műsorvezető a konkurens csatornánál, az RTL Klubnál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik