Élet-Stílus

Börtönbe küldtek egy nőt, mert meztelen képet osztott meg egy férfiről, akivel lefeküdt

Illusztráció: Davide Bulli / EyeEm / Getty Images
Illusztráció: Davide Bulli / EyeEm / Getty Images
Miután a férfi, akivel lefeküdt, közölte vele, hogy nem vágyik kapcsolatra, csak a barátja szeretne lenni, a 30 éves brit nő dühbe gurult.

Háromhavi börtönbüntetésre ítélte egy brit bíróság a 30 éves Yasmin Walkert, mert a nő az Instagram-oldalán megosztott egy meztelen fotót egy férfiről, aki ehhez nem járult hozzá – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A North Yorkshire-i Walker azért lett dühös szexpartnerére, hogy a férfi közölte vele, nem vágyik kapcsolatra, szeretné, ha csak barátok maradnának. A nő ezután osztotta meg 1300 követővel rendelkező Instagram-oldalán a férfiről korábban készített meztelen fotót, melyen a férfi nemi szerve is látszott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yasmin Walker 💖💖💖 (@yasminwalker27) által megosztott bejegyzés

Walker egy gúnyos megjegyzést fűzött a fotóhoz és három nevető szmájlit rakott mellé. A férfi épp egy moziban ült, amikor egy ismerőse átküldte neki a poszt képernyőfotóját. A férfi azonnal kérte Walkert, hogy vegye le a képet, de a nő erre csak azután volt hajlandó, hogy a férfi azt mondta neki, ha nem teszi meg, a rendőrséghez fordul. A meztelen fotó 11 percen át volt elérhető.

Walker ügyvédje a bíróságon azzal védekezett, hogy a nő nem szándékosan posztolta azt a fotót, csak rossz a látása. Walker korábban évekig élt bántalmazó kapcsolatban, a volt párja egyszer olyan brutálisan bántalmazta, hogy Walker az egyik szemére megvakult. A férfi jelenleg is börtönben tölti az ezért kapott 12 és fél éves büntetését.

A bíró azonban nem hitt a védelemnek, a bizonyítékok alapján úgy gondolta, a nő pontosan tudta, hogy mit oszt meg. A bíró hozzátette, az ítéletet elrettentésnek szánja, melyből reméli, mindenki megtanulja, hogy a bosszúpornóért börtön jár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik