Élet-Stílus

Azt hitte, megtalálta a tökéletes nyaralási kép helyszínét. Nagyon nagyot tévedett

Megpróbálták, nem jött be.

Már a nyaralás mint olyan is valami egészen hihetetlen dolognak tűnik, hát még az – ami még akkor is az –, ha egy nyaraláson látjuk, hogy valakik több időt töltenek el a tökéletes kép helyszínének megtalálásával, mint hogy a nevezetességekre, vagy a kikapcsolódásra próbáljanak fókuszálni.

Nem állítjuk, hogy Jessie Jaimes is ebbe a fotós csoportba tartozna, mindenesetre, egy olyan videót tett ki a TikTok-oldalára, amelyben – pontosabban az elején – azt gondolta, végre megtalálta a tökéletes fotózási helyszínt.

Egy barlangba sétál Jaimes nagy mosolyogva, majd, mikor beljebb ér, megjegyzi, „olyan pisiszag van”, majd még egy, vagy talán csak fél lépés, és megiramodik kifelé, azzal:

Ó, ez tényleg egy vécé.

Jaimes együtt tud nevetni a követőivel, legalábbis ez jön le a videóhoz kirakott megjegyzéséből, amelyben azt írja: „Amikor azt gondoltam, hogy találtam egy menő barlangot, de kiderült, szarlerakat az.”

@jessie_jaimes

That one time I thought I found a cool cave and it turned out to be a shitter. #bathroom #gross #nasty #ew #beach #lovers

♬ A Thousand Miles - Vanessa Carlton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik