Élet-Stílus

Évek után ismerte el, nem mondja ki a férje a nevét, mert nem tudja, hogyan kell kiejteni

Mindig kerülőúton nevezte meg.

Vannak nehezen kiejthető nevek, főleg ha külföldiek, ezzel a kijelentéssel senkit sem lepünk meg, de egy nő ezt egészen új szintre emelte.

Elismerte ugyanis, hogy nem tuja kiejteni a férje svéd nevét. Ahelyett, hogy megtanulta volna, csak „bébinek” nevezte az elmúlt három évben.

Persze ezt hol máshol vallaná be, ha nem a TikTokon? Bár lehet, kevesen voltak az anonim névkinemejtők e havi ülésén.

Így viszont nem csak a csoporttagok tudták ezt meg, hanem 13 millióan, annyian látták ugyanis mostanáig a mindent felfedő felvételt.

Most sem azért ismerte ezt be maybebrea, mert már tudja a helyes megoldást, a videóban is felsorol három különböző kiejtést.

@maybebrea

Seriously how do I pronounce his name before he sees this?? ##fakesmile ##fördig

♬ Rasputin - Boney M.

A hozzászólók arról számolnak be, hogy jól szórakoznak, és hogy egyébként ne aggódjon maybebrea, egyikőjük férjének a neve Kapuamamalukeakua.

Ragnar

egyébként maybebrea svéd férjének neve, és a kommentelők is érdeklődtek a videó alatt, hogy akkor most mi is a megfejtés. Ezért a férj is kamera elé ült, és elmondta.

@maybebrea

♬ Rasputin (7" Version) - Boney M.

Ahogy azt is tudatja, hogy mondanák ki a finnek, hogyan nevezték gyerekkorában, valamint hogy kaphatott volna más bonyolult – vagy annak tűnő nevet is –, mert az apja viking (mondjuk, ezt fogadjuk fenntartásokkal, mert így legfőképp a 8-11. századi kereskedő [fosztogató] skandináv népeket hívjuk), az anyja azték (hasonlóan problémás mint az apánál), ráadásul

én inkább tűnök szamoainak

– mutat a tetoválására a felkarján.

Nem is tudjuk, a feleség vagy a férj videója a nagyobb humorforrás.

Egyébként, így a végén csak egy kérdésünk maradt: mi a valódi neve a feleségnek? És hogy kell kimondani, hogy maybebrea?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik