Élet-Stílus

YouTube-os főzővideói buktatták le a rejtőzködő olasz maffiózót

gerenme / Gettyimages - Illusztráció
gerenme / Gettyimages - Illusztráció
Az olasz konyha iránti szeretete lett a veszte.

Az olasz hatóságok letartóztatták a ‘Ndrangheta olasz bűnszervezet egyik, évek óta körözött tagját, miután a szökésben lévő férfi több főzős videót is közzétett a YouTube-on. Az 53 éves maffiózó ellen 2014-ben adtak ki körözést, miután az olasz ügyészség vádat emelt ellene kokaincsempészet miatt.

Marc Feren Claude Biart a Dominikai Köztársaságban bujkált, ahol a főváros közelében lévő kisvárosban, Boca Chicában élt, és ott is fogták el. Biart vesztét az olasz konyha iránti szeretete buktatta le: a hatóságok a főzős videói alapján találtak rá. Bár a videókon nem lehetett látni a fejét, jellegzetes tetoválásai alapján azonosítani tudták. A férfi hétfőn érkezett meg Milánóba.

Közben a ‘Ndrangheta egy másik szökésben lévő tagját hétfőn azután tartóztatták le Portugáliában, hogy koronavírus-fertőzés miatt kórházi kezelésre szorult. Az egyik legveszélyesebb olasz bűnözőnek számító Francesco Pellét egy lisszaboni klinikán fogták el. A férfit 2019-ben életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték egy gyilkosság elrendelése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik