Élet-Stílus

Dr. Zimány Linda 35 éves lett

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Már húsz éve követhetjük nyomon az életét.

Soknak tűnhet, de már két évtizede annak, hogy a magyar Britney Spearsként megismerte az ország az azóta doktorrá vált Zimány Lindát. A hasonmásszerep után modellkedés következett, 2008-ban a Playboyban is megmutatta magát, aztán 2013-ban megnyerte Las Vegasban a Tropic Beauty versenyét.

Kapcsolódó

A jogi diplomáját 2014-ben szerezte meg, ami után ügyvédbojtárként dolgozott. Dr. Zimány Linda korábban azt nyilatkozta, hogy az ideje nagy részét az irodai munka tölti ki, annak ellenére, hogy a közösségi oldaláról teljesen más kép jön le. Meztelenkedést például már biztosan nem is vállalna, mert nem szeretné, ha kizárnák az ügyvédi kamarából. Ezt akkor mondta el, amikor Varga Viktor élő adásban kérte fel, hogy szerepeljen a videóklipjében.

Kapcsolódó
Zimány Linda: Kinőttem most már ebből a meztelen szerepből
Már nem vetkőzne nyilvánosan, mert kiraknák az ügyvédi kamarából.

Zimány magánéletéről mostanában nem sok mindent lehet tudni. Ő egyelőre azt kommunikálja, hogy egyedülálló és nehezen talál magának megfelelő párt. Kefir, Dzsudzsák Balázs és Kedves Ferenc után pedig az amerikai férfiak között is keresgél, mert szerinte erkölcsösebbek.

Kapcsolódó

Ami biztos, hogy Zimány Linda ma, azaz március 29-én 35 éves lett, amiről ő már a hétvégén posztolt. A születésnapi megjelenését pedig egy fodrász és egy sminkes is megtámogatta. Ez lett az eredmény:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

dr. Zimány Linda (@lindazimany) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik