Élet-Stílus

Még II. Albert monacói herceget is zavarta a Meghan-interjú

Pascal Le Segretain / Getty Images
Pascal Le Segretain / Getty Images
Szerinte családon belül kellett volna tisztázni a problémákat.

Március elején jelent meg Oprah Winfrey interjúja a brit királyi családból kiváló Meghan Markle-lel, aminek végéhez csatlakozott Harry herceg is. Az interjú során elég aggasztó képet festettek a királyi családról, hogy hogyan bántak velük, és hogy Markle ezalatt az idő alatt öngyilkossági gondolatokkal küzdött. A BBC World News II. Albert monacói herceggel beszélgetett, és felmerült a kérdés, hogy mi a véleménye az Oprah-interjúról.

Nehéz más helyzetéről véleményt alkotni. Megértem, hogy hatalmas nyomásnak voltak kitéve, de azt gondolom, hogy nem jó ennyire nyilvánosan kimutatni az elégedetlenségeiket, és ezt a beszélgetést családon belül kellett volna lefolytatni. Nem kellett volna kiteregetni ennyire az életüket. Egy kicsit zavart, és valahol megértem a helyzetüket, de szerintem akkor sem volt helyén való ez a beszélgetés

– mondja.

Kapcsolódó
A Meghan-interjú utórengése: a gesztikuláló Oprah-ból és a királyi családból is mém lett
A hetekkel korábban beharangozott Oprah-interjú Meghan Markle-lel és férjével nemcsak szemléket eredményezett, hanem tömegével készültek mémek is a beszélgetés után. Mutatjuk a legjobbakat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik