Élet-Stílus

Mind az 1,8 millió fontját elköltötte Nagy-Britannia legfiatalabb lottónyertese

Tételesen fel is sorolta, mire ment el a felfoghatatlanul nagy összeget.

Callie Rogers 2003 májusában Nagy-Britannia történetének legfiatalabb lottónyertese lett, amikor mindössze 16 évesen 1,8 milló fontot (akkori árfolyamon számítva több mint 624 millió forintot) nyert. Akkoriban az iskola mellett egy helyi kisboltban dolgozott óránként 3,60 fontért, így nem meglepetés, hogy saját bevallása szerint is kevésbé tudta kezelni a nyomást és a hirtelen jött gazdagságot.

A The Sun most utánajárt, mi történt azóta a nővel, a valóság pedig egy kissé szomorúbb annál, amit Callie előzetesen megálmodhatott.

Callie Rogers ma 33 éves, a nyereményét az elmúlt 17 évben teljes egészében elköltötte.

A lapnak tételesen fel is sorolja mire költötte a pénzét: e szerint majdnem másfél millió font értékben vásárolt ingatlanokat magának és a családjának, további 550 ezret pedig ruhákra, utazgatásra és tetoválásokra költött. Mindezek mellett 190 ezer fontot ajándékozott a barátainak és a szüleinek, további 188 ezret pedig a barátjának, akivel viszont már régóta szakítottak.

A Sun cikkének apropja valószínűleg az lehetett, hogy a négygyerekes nőt a múlt héten tiltották el 22 hétre a vezetéstől, mert tavaly decemberben a barátjával és az anyjával fennakadtak egy drogteszten. A lap szerint az őrizetbe vétel során a nő olyannyira nem volt együttműködő, hogy az intézkedő rendőrnek a paprika sprayt is be kellett vetnie.

A vezetéstől való eltiltás mellett kettőszáz fontra büntették, valamint az intézkedő tisztnek is fizetnie kell száz fontnyi kártérítést.

Rogers a Sunnak elmondta, hiába tűnik úgy, hogy nem tudott élni a nagy lehetőséggel és tönkre ment az élete, a körülmények ellenére valójában úgy érzi, boldogabb, mint valaha.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik