Élet-Stílus

Lilu annyira rossz volt, hogy a zenetévétől pár hónap után el akarták küldeni

Sugár Kinga
Sugár Kinga

Ehhez képest elég szép karriert futott be.

Az ATV-n futó Mondd el Tatár Csillának következő vendége Lilu lesz, aki egészen a karrierje kezdetéig ugrott vissza a beszélgetés során. Kiderült, hogy teljesen véletlenül került közel a televíziózáshoz és annyira nem ment neki, hogy néhány hónap után már el akarták küldeni.

Nem voltam egy menő kislány, aki szerette volna magát megmutatni. Egy véletlen volt, hogy én elkezdtem tévézni. Elvittem egy haveromat a zenetévé castingjára, mert elromlott a kocsija. Álltam kint és vártam és ott elkezdtem dumálni egy tök jó fej pasival. Ő volt a főszerkesztője, aztán pedig a kreatív igazgatója e zenetévének és ő mondta, hogy menjek be én is. Utána azt mondta nekem, hogy négyezer lány volt és te voltál a legrosszabb. Senki ilyen rossz, ennyire maníros és zavart nem volt, viszont te tudod azt, amit nem lehet megtanítani

– kezdte Lilu.

Elkezdtem tévézni, nagyon rossz voltam az elején. Annyira rossz voltam, hogy egy 6-7 hónap után fel is merült a zenetévében, hogy engem elengednek, mert egyszerűen nem működtem.

Ezt követően kapott egy utolsó esélyt a Mizújs című műsorral, amiben azt csinálhatta, amiben jó volt: beszélgethetett. Annyira sikeressé vált, hogy a nézők a születésnapján elárasztották ajándékokkal és az egyik legnépszerűbb műsorvezetője lett a csatornának.

A teljes beszélgetést vasárnap 22:20- kor az ATV-n, majd hétfőn 18.00-kor a Spirit FM-en lehet követni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik