Élet-Stílus

Tücsi kezét harmadik nekifutásra tudta megkérni a férje

LifeTV
LifeTV
Elég körülményes volt az eljegyzés.

Tücsi, azaz Aryee Caludia Dedei a Bréking műsorában mesélte el, hogy párja, Sofron István hogyan kérte meg a kezét. A sportoló először az évfordulójukon hagyományossá vált horvátországi nyaralásukon szerette volna feltenni a nagy kérdést, de végül nem talált megfelelő gyűrűt hozzá.

Utolsó este elmentünk egy étterembe és mondta, hogy el kell mennie mosdóba, de egy ilyen 30 percig nem jött elő. Aztán utólag mesélte el, hogy amikor sétáltunk, látott egy ékszerüzletet és ő elrohant oda, hogy hátha talál valamit, amivel meg tudja kérni a kezem, de végül ez nem ott történt meg.

Kapcsolódó

Sofi később egy hőlégballonos repülést foglalt le, hogy különleges legyen a helyszín, de az időjárás miatt törölték a foglalásukat 15 perccel a megbeszélt időpontjuk előtt. A meghiúsult balatoni program után végül a fővárosban sikerült összehozni a lánykérést.

Végigsétáltatta velem Budapestet, felmentünk a Várba, ott volt egy olyan 100 turista, megvártuk, amíg az összes elmegy és akkor éjfélkor, amikor már kiürült a hely, na akkor megkérdezte, hogy szeretnék-e a felesége lenni. Nem adta fel

– mesélte Tücsi, akinek élménybeszámolóját ide kattintva nézheted meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik