Élet-Stílus

A szülészetről kiment vizsgázni, megmentette egy ember életét, visszament szülni

Nem átlagos nap volt ez a coloradói nőnek.

Meredith Bates február közepén még csak 31 hetes terhes volt, amikor megindultak nála a méhösszehúzódások. A Colorado Springsben élő nőnek éppen ápoló szakvizsgát kellett volna tennie aznap, amikor bement a coloradói kórház szülészetére.

Már órák teltek el azóta, hogy elkezdődtek az összehúzódások, amikor a szülészorvosa azt mondta, még van egy kis idő, úgyhogy Meredith nyugodtan elmehet a vizsgára, legalább utána eggyel kevesebb dolog miatt kell majd stresszelnie.

Bates el is ment vizsgázni, útközben még beült egy Starbucksba, hogy még egyszer átnézze az anyagokat. Ekkor történt, hogy egy ismeretlen nő szívrohamot kapott a kávézóban. Meredith volt az egyetlen, aki tudta, mi ilyenkor a teendő, úgyhogy

megmentette a nő életét, aztán elment vizsgázni, nem sokkal később megszülte kisfiát, Jacket, majd pedig kiderült, hogy sikerült a vizsgája. 

A baba a koraszülött intenzív osztályon van, de nincs komolyabb egészségügyi problémája. Meredith nővére TikTok-videóban foglalta össze a különleges napot:

@verygoodmothersclub

My little sister Meredith Bates passed her NCLEX & helped save a life all while being in active labor. ##momtok ##fyp ##foryoupage ##nicu @jess_hover

♬ original sound - Verygoodmothersclub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik